OSMANİYE / BAHÇE - Atatürk İlkokulu

e-twinning (I exist in my school with my culture)

3/B sınıf öğretmeni Mehmet Armağan MART'ın sınıf öğrencileri ile Fransız ve Yunan ortaklarla yürüttüğü e-twinning projesi

I exist in my school with my culture

Projenin temasını oluşturan kültürel ögelerin okul ortamına yansıtılmasıdır.Projenin temasını oluşturan kültürel ögelerin okul ortamına yansıtılırken gerçekleşecek faaliyetlerin öğrenciler, ebeveynler, öğretmenler, eğitim yöneticileri ve öğretim programları açısından etkilerini inceliyecegiz.Öğrenciler, benlik saygısını ve aidiyet duygusunu kazanacaklar ve hissedecekler, kendi kültürlerini tanıtacaklar ve farklı kültürleri tanıyacaklar, yeni öğrendikleriyle kültürel zenginliği yaşayıp hissedecekler, iletişim becerilerini ve dil becerilerini geliştirebileceklerdir.Gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin, her ortak belirtilen etkilere ulaşabilmesi için proje ortakları arasında sıkı bir işbirliğine girecek ve üzerine düşen sorumlulukla zengin içerikler sunabilecektir.

gerçekleştirilecek faaliyetler arasında dans, müzik, oyun, drama, kıyafet ,yemek,ritim çalışmaları şeklinde gerçekleştirileceklerdir. Bunların yanında müze ve tarihi yerlerin ziyaret edilmesi, sergiler organize edilmesi planlanmıştır.04-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 21:41 - Görüntülenme: 28