T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / BAHÇE - Atatürk İlkokulu

“Okulumda Kültürümle Varım” eTwining Projesi

Okulumda Kültürümle Varım eTwining Projesi, 3/B  Sinif Öğretmenimiz Mehmet Armağan Mart danışmanlığındaki öğrencilerimiz tarafından okulumuzda başarıyla gerçekleştirilmektedir.  

 

Projenin temasını oluşturan kültürel ögeler okul ortamına yansıtılırken gerçekleşecek faaliyetlerin öğrenciler, ebeveynler, öğretmenler, eğitim yöneticileri ve öğretim programları açısından etkilerini incelenecektir.  

 

Proje sonucunda öğrenciler, benlik saygısını ve aidiyet duygusunu kazanacaklar ve hissedecekler, kendi kültürlerini tanıtacaklar ve farklı kültürleri tanıyacaklar, yeni öğrendikleriyle kültürel zenginliği yaşayıp hissedecekler, iletişim becerilerini ve dil becerilerini geliştirebileceklerdir. Gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin, her ortak belirtilen etkilere ulaşabilmesi için proje ortakları arasında sıkı bir işbirliğine girecek ve üzerine düşen sorumlulukla zengin içerikler sunabilecektir.  

 

Gerçekleştirilecek faaliyetler arasında dans, müzik, oyun, drama, kıyafet, yemek, ritim çalışmaları yer almaktadır. Bunların yanında müze ve tarihi yerlerin ziyaret edilmesi, sergiler organize edilmesi planlanmaktadır.

16-04-202416-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 11:49 - Görüntülenme: 19
  Beğen | 0  kişi beğendi